Maple 2019 數學工程軟體-資安軟體/研究分析軟體/心理學軟體/新永資訊有限公司

Maple 2019 數學工程軟體

Maple 2019 數學工程軟體

  • Maple 2019 數學工程軟體
  • 編號
  • 類別
    數學分析軟體
  • 介紹
    Maple是數學軟件,結合了世界上最強大的數學引擎和界面,使其非常容易分析,探索,可視化和解決數學問題。
  • 價格

Maple 2017 數學工程軟體

Maple是數學軟件,結合了世界上最強大的數學引擎和界面,使其非常容易分析,探索,可視化和解決數學問題。
  •  輕鬆準確地解決數學問題,而不用擔心你在某處失去了一個負號
  •  解決數學問題,你永遠不能用手做(或者你不想手工做,因為生活太短!)
  •  解決幾何數學或領域的問題,依賴於數學,如微積分,代數,微分方程,統計學,控制設計,線性代數,物理學,優化,組理論,差分幾何,信號處理,特殊函數,數學理論財務建模等。
  •  使用各種可定制的2-D和3-D繪圖和動畫,深入了解您的問題,解決方案,數據或概念
  •  將問題,解決方案,可視化和解釋一起放在一個簡單易懂的文檔中,因此您不必浪費時間重構思維過程
  •  使用為數學設計的複雜編程語言開發複雜的解決方案,因此您的代碼更簡單,易於編寫,易於調試和易於維護
  •  為自己,您的學生或同事創建交互式應用程序,而無需成為專家程序員,並通過網絡分享

使用用戶創建的軟件包擴展Maple的力量
MapleCloud現在可以即時,無縫地訪問擴展Maple功能的豐富的用戶包集合,甚至可以在更新可用時通知您。
快速構建複雜的繪圖
Maple 2017中的繪圖生成器有一個新的設計,使得它更容易創建和定制各種各樣的繪圖,簡單而且不知道單個繪圖命令。
解決更多問題
使用Maple 2017,您可以找到具有邊界條件的更多PDE的確切解決方案,找到新的限制,解決更多的積分,執行新的圖形理論計算,計算更多的組屬性,使用新的超幾何函數等等。
保護您的工作
現在,您可以密碼保護工作表,同時仍然允許訪問其包含的過程,因此您可以在不共享IP的情況下共享您的工作。
展開您的世界觀
新地圖可視化工具和地理數據庫讓您以高度可視化的方式探索和了解世界數據。
說明你的假設
你可以給Maple更多的關於你的問題的信息,而Maple將在更多的計算中考慮這些假設,消除不需要的解決方案,並簡化結果。
在您的地塊中添加新的信息層
在Maple 2017中,您可以添加動態繪圖註釋,當您將鼠標懸停在特定點或曲線上時,可以顯示更多信息,從而可以在圖形中傳達更多信息。
開創工程解決問題工程師
的Maple Portal為通用工程任務提供了一個起點,現在涵蓋了更多的主題,包括更多的例子,並提供了示例應用程序,以幫助您快速實現生產。
開發自己的算法和解決方案
通過將核心功能的性能改進,更靈活的調試器,簡化包創建和分發的新工具,Maple 2017為您提供了自己開發複雜算法和解決方案所需的一切。
了解您的數據
增強對統計數據和數據分析的支持,包括新的和改進的可視化,新的數據分析工具,以及擴展對Maple數據框架的支持,因此您可以使用數據並從中學習數據。
 

Maple 2019 數學工程軟體

Maple 2019 brings you even more, even stronger mathematical capabilities, from enhancements to the core routines you use every day, to specialized tools that open up new areas of research. In addition, there are advances to the Maple programming language, more education tools, new visualizations, and lots more!

  •  Get More Answers
Maple 2019 includes hundreds of enhancements to the core mathematics you use every day (whether you realize it or not!).

  •  Solve PDEs
Maple is the clear leader in finding symbolic solutions to partial differential equations, and with Maple 2019, the gap just got bigger!

  •  Tensor Analysis
As a result of the efforts to further strengthen Maple's world leading tools for physics, Maple 2019 is now unmatched when it comes to tensor computations.

  •  Make Groups Less Work
Substantial enhancements in group theory mean you can construct, compute with, and visualize even more groups, in more ways, more efficiently.

  •  Find Meaning in Your Signals
Whether you're removing echo from audio, analyzing the orbital periodicity of exoplanets, or any of the other myriad applications of signal processing, Maple 2019 will help you extract more meaning, faster.

  •  Understand your Data
From better previews of your raw data to new analysis tools, Maple 2019 helps you learn from your data.

  •  Compute with Molecules
The Quantum Chemistry Toolbox from RDMChem, a new Maple add-on toolbox, provides a comprehensive, easy-to-use environment for the parallel computation of the electronic energies and properties of molecules.

  •  Sort Out Sorting (and Other Concepts)
The latest interactive Math Apps help convey important concepts in computer science and more.

  •  Write Efficient Code Efficiently
Maple 2019 includes many enhancements to Maple's language, data structure manipulation utilities, and debugging tools that help you write more efficient code, more efficiently.  

•  Start Out Right
A completely redesigned Start Page, together with an expanded set of user resources, provides a more useful environment for everyone when you open Maple (and you can turn it off more easily if it's not for you).

 
 

MathType 7 數學符號編輯軟體

MathType是由Design Science公司設計的一個可以在Word、PowerPoint等字處理軟體和演示程式中編輯科學方程式編輯器。支援TeX和LaTeX,以及國際標準MathML,並能夠把方程式轉化為支援Web的各種圖形,也支援WMF和EPS輸出。截至2018年9月,目前最新的版本是7.3。

特價0

MathType 7 數學符號編輯軟體
MathType 7 數學符號編輯軟體

LINDO API 12 最適化數學程式軟體

通過LINDO API,您能夠方便的創建您自己的最優化問題求解程序。它允許您加上LINDO求解器的強大功能到您已經寫好的自定義應用程式中。 LINDO API的關鍵性優點快速,方便的應用程序開發 -LINGO API使得把最優化求解程序無縫集成到您自己的應用程序中變得非常簡單。開發者界面已經被設計成最大限度的使用方便和靈活,附帶清楚而詳盡的幫助文檔和示例,來幫助您快速上手分發調用LINDO API求解器的應用程式需要單獨的許可

特價0

LINDO API 12 最適化數學程式軟體
LINDO API 12 最適化數學程式軟體

Fathom Dynamic Data 2.4 數據分析軟體

Fathom is dynamic software that’s fun and effective for teaching data analysis and statistics. It’s also a powerful tool for high school students to use for modeling with mathematics, as required by the Common Core State Standards.

特價0原價10

Fathom Dynamic Data 2.4 數據分析軟體
Fathom Dynamic Data 2.4 數據分析軟體

公司資訊

立即聯繫

透過以下方式迅速的聯絡我們

2018© Copyright All Rights Reserved

蘋果網頁設計
資安軟體量身規劃資訊安全零死角,提供有效方案,以期協助企業運用新科技改善及提升其商業服務及價值,資安軟體達到運用新科技最佳化商業營運及價值的目標。秉持讓客戶可以安心、輕鬆、有效的享用現代科技有線網路。資安軟體秉持讓客戶可以安心、輕鬆、有效的享用現代科技有線網路